yomowo.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Multimedia gallery


campionatinterparohial.yomowo.com

REGULAMENT SI ANUNTURI

AICI VA PREZINT REGULAMENTUL COMPETITIEI SI ANUNTURI IMPORTANTE CE VOR FOLOSI LA O MAI BUNA DESFASURARE A CAMPIONATULUI DE FOTBAL INTER-PAROHIAL
ANUNTURI..................................................................................................................................................................................

SE REIA COMPIONATUL INCEPAND CU DA DE DUMINICA 02-07-2006
!!!MULT SUCCES!!!

VA MULTUMIM


DIN CAUZA RETRAGERII ECHIPEI POPESTI III DIN COMPETITIE, TOTATE MECIURILE CU ACEASTA ECHIPA VOR FI SUSPENDATE IAR REZULTATELE ANULAT.
REGULAMENT............................................................................................................................................................................

IN CAZUL IN CARE O ECHIPA SAU UNII JUCATORI PROVOACA PRESIUNI ASUPRA ECHIPEI ADVERSE, ARBITRAJULUI SAU A ORGANIZATORILOR VOR FI DESCALIFICATI DIN COMPETITIE1. Fiecare echipa trebuie sa fie dotata cu echipament sportiv(tricouri).

2. Fiecare echipa trebuie sa-si desemneze un capitan.

3. Echipa va fi constituita din sase jucatori

4. Deoarece este un campionat organizat la nivel de amatori este admisa prezenta in echipa a maxim doi jucatori profesionisti care joaca sau au jucat fotbal de performanta la vreun club sportiv.

5. Membrii echipei trebuie sa faca parte din grupul parohial.

6.O parohie poate folosi jucatori care fac parte din alte parohii participante( doar in caz de forta majora si doar cu aprobarea organizatorilor si a echipei adverse) sau neparticipante. Este permisa prezenta in lot a maxim 2 jucatori care nu fac parte din grupul parohial si nici nu frecventeaza Biserica Catolica.

7. Un jucator care apartine de o anumita parohie poate evolua in echipa altei parohii daca aceasta este dorinta sa dar nu mai poate evolua si in echipa parohiei sale.

8. Daca o echipa are mai putin de cinci jucatori, poate evolua in minim trei jucatori sau poate folosi doi jucatori din alta echipa(cf. art. 6 ) iar echipa adversa va evolua in cinci jucatori. In cazul in care o echipa are numai cinci jucatori, atunci si echipa adversa va evolua tot in cinci jucatori.

9. Nerespectarea articolelor 4, 5 si 6 duce la sanctiuni care pot consta in pierderea meciului sau descalificarea echipei.

10.Meciurile se vor desfasura in doua reprize de 25 minute

11.In momentul inscrierii se va prezenta lista cu jucatori. Aceasta lista nu mai poate fi schimbata dupa inceperea intrecerilor. Lista trebuie sa specifice in dreptul fiecarui jucator daca este amator sau profesionist. Lista trebuie sa fie semnata si stampilata de catre parintele paroh.

12.Nu exista un numar limitat de jucatori care pot fi trecuti pe lista de inscriere.

13.Nu exista limita de varsta.

14. Nu sunt admise injuriile in teren sau in afara lui. Dupa fiecare injuratura se va acorda un avertisment. Aceste avertismente se vor aduna pe parcursul intregului campionat. Dupa doua injuraturi se va acorda un cartonas galben, iar dupa patru injuraturi se va acorda direct cartonas rosu.

15. Acordarea unui cartonas rosu aduce dupa sine eliminarea jucatorului (si nu poate evolua in urmatorul meci), inlocuirea lui se va face dupa 5 minute.

16. Dupa a****ularea a trei cartonase galbene jucatorul pierde dreptul de joc pentru urmatoarea intalnire.

17. Pentru orice hent voluntar se va acorda cartonas galben.

18. Este permisa pasa inapoi la portar.Nu se joaca cu off-side.

19. Acordarea celui de-al doilea cartonas rosu aduce dupa sine si o penalizare de 100.000 lei

20. Nerespectarea deciziilor arbitrului duce la pierderea partidei cu 3-0.

21. Nerespectarea penalizarilor duce la eliminarea echipei din competitie.

22. Este valabil golul direct din degajare sau din lovitura de incepere a jocului.

23. Nu este valabil golul direct din haut.

24. Haut-ul se bate cu piciorul.

25.In caz de egalitate la puncte, departajarea se va face mai intai dupa golaveraj si apoi dupa meciul direct.

26.Fiecare echipa trebuie sa se prezinte la teren cu cel putin 30 min. innaintea meciului (se va astepta 10 min de la ora stabilita), in caz contrar echipa pierde cu 3 - 0.

VA MULTUMIM!


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.