yomowo.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


altasigla - Newest pictures
all4jesus.yomowo.com

= CALEA VICTORIEI =

Calea spre victorie

Este posibil ca in viata de crestin sa ne fi pus intrebarea ,,Care este secretul biruintei si ramanerii in Hristos?’’
Da este adevarat viata nu inseamna numai incercari, probleme ci si fericire si implinire interioara. Insa este foarte important sa nu uitam iubirea nepretuita a Domnului nostru, faptul k ni s-a iertat atat de mult si acum ****tem considerati copiii Lui ,, nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu’’(Ioan1:13). Nu este minunat acest lucru?
O prima etapa ar fi faptul de a ne arata recunostinta, de a fi multumiti cu ce ne-a dat Dumnezeu si inaltandu-I laude caci lauda este cheia pt a tine la distanta pe cel rau. In fata inchinarii in duh si in adevar nu poate sta nici un duh necurat,"totul se topeste ca ceara inaintea Dlui" si laudand pe Domnul proclamam totodata puterea, autoritatea Sa in viata noastra.
Da, uneori este greu, dar cu Domnul putem totul si mai stiu k Dumnezeu nu dispretuieste inceputurile slabe. Ca orice crestin, o regula extrem de importanta, de care depind multe altele este rugaciunea in mod constant. Dupa cum cu u****rieten dak nu ai comunicare totul se raceste, asa este si cu Dumnezeu....Cred k in primul rand, ca sa experimentam un nivel inalt cu Domnul, mai intai trebuie sa stim ce vrea de la noi. Daca ne uitam In Biblie, Domnul Isus le-a cerut tuturor sa faca cate un sacrificiu, sa renunte la ceva.....Ce i-a spus tanarului bogat? Ai implinit toate poruncile mele? el a spus DA! apoi a urmat cerinta Domnului greu de acceptat pt tanar, i-a zis vinde-ti toata averea si urmeaza-Ma. Sau ce a mai spus Domnul? ,,Luati-va crucea si urmati-ma! Crucea este uneori grea nu? Dar oricum este****ne sa luam jugul Domnului caci :"sarcina Domnului este usoara"....Sau ce a mai zis altora?"Sa se lepede de sine insusi".Daca vom implini legile Domnului vom trai viata cea vesnica acolo in cer dar si una plina de pace si fericire aici pe pamant.
Este bine deasemenea ****im caci "credinta fara fapte este moarta in ea insasi" Deci dak iubim pe Domnul sa iubim nu numai cu gura ci si cu inima si cu fapta.
Apoi trebuie sa ,,ne pazim inima’’ (proverbe 4:23) sa nu ingaduim sa apara amaraciunea, deznadejdea sau tristetea, iar ,, orice gand sa-l facem rob ascultarii de Hristos’’( 2Corinteni 10:5). Capul si inima sunt centrele vitale cele mai vulnerabile atat fizic cat si spiritual si de aceea nu trebuie sa lasam nici un prilej de slabiciune de care vrajmasul sa poata se ne indeparteze de Dumnezeu.
Dupa ce am inteles acest set de reguli cred ca suntem deja antrenati pt "bucate mai tari". Dumnezeu ca un tata iubitor ce isi cunoaste bine copiii, stie cat poate duce fiecare, cat poate cara, cat poate rabda, de aceea ingaduie unele incercari, pt a cerne credinta, pt a ne face mai puternici, pt a ne face sa capatam experienta.Si dak am cazut in vreo greseala avem la El un Mijlocitor, Dl Isus.
Viata este o lupta, caci spune Biblia"noi nu luptam impotriva carnii si a sangelui ci impotriva duhurilor care sunt in vazduh" Zilnic se dau multe lupte pt inima noastra.Cu totii stim asa zisa zicala, k in dreapta avem ingerul lui Dzeu si in stanga pe cel al diavolului.Sunt doua lucruri contrarii, si 2 stapani total opusi ce ne vor inimile dar diferenta este ca Dzeu cel adevarat ne iubeste si de aceea ne vrea, dar diavolul ne vrea s ne distruga! Insa slavit sa fie Domnul caci "inca putina vreme si cel rau nu va mai fi"....
In aceasta lupta spirituala trebuie sa veghem si sa nu ne temem caci Dzeu ne ia pe brate! Pot spune din proprie experienta, atunci cand crezi k gata s-a sfarsit cu tine,nici nu stii ca un nou inceput deja urmeaza pt inima ta!Zice Dl"dak ai credinta macar cat un bob de mustar poti muta si muntii"
Dl vrea doar o inima curata,care sa Il strige cu toata dorinta pe El .
El ne ridica pe aripi albe spre cer,ca niste vulturi......Odata am auzit o predica in care explica cum isi invata v****uriii puii sa zboare. II duce pe o stanca inalta si le face vant, atunci ei de frica incep sa dea din aripi si totusi mama vultur se baga sub el si il prinde ca nu cumva sa o ia in****s sa se prabuseasca.Si asa este si cu noi si Dumnezeu, El ne trimite la inaintare, ne mai face si vant uneori k parca prea nu avem curaj sa facem primul pas!Da e minunat atunci cand intri in prezenta Lui,si uiti cu totul de tine,si parca esti deja acasa in Cer!
Cand totul pare fara atat de greu nu uita k esti fiul/fica Regelui, comori de mare pret te asteapta in cer chiar dak unele cai sunt cu lacrimi pe acest pamant. Deci trebuie sa stim cine este temelia noastra,sa stim in numele Cui venim si sa proclamam! Rugaciunea si genunchii tociti sunt ceea ce vrea Domnul si El nu va sta nepasator la strigatul nostru plin de dorinta.
Ma rog ca El sa ne aduca pe toti la "Statura Plinatatii Sale"sa uitam a mai trai pentru noi si telul nostru sa fie Calea sa, slujirea, indelunga rabdare, dragostea frateasca si toate roadele Duhului Sfant,amin!


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.