yomowo.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


versete - Newest pictures
all4jesus.yomowo.com

= SE CAUTA OAMENI =

Se cauta oameni…
... oameni care iubesc Adevărul!

Trăim, nu-i aşa, într-o lume din care adevărul a fost izgonit. Parcă toti, fiecare încearcă să se ferească de adevăr, de lumina pe care adevărul o aprinde.
Mai întai a fost încercarea de a rosti şi trăi jumătăţi de adevăr, ambalate frumos şi dăruite cu siguranţa unei conştiinţe împăcate doar… pe jumătate. Dar au trecut şi zilele acelea când se rostea MĂCAR o jumatate de adevăr. Acum, adevărul a ajuns ca un fruct fă****coajă, pe care nu mai îndrăznim să-l mâncăm şi rămânem mereu înfometaţi pentru că nu mai avem curajul de a preţui adevărul.

Despre adevăr se spune că este ca roua cerului: ca să-l păstrezi curat, trebuie să-l aduni într-un vas curat. Dar noi, nici pe departe nu mai suntem vase curate. Da, adevărul a fost izgonit din mijlocul nostru, din viaţa noastră şi trăim care pe unde, fără să ne mai gândim la acel far care lumina mările noastre de nelinişti, adevărul.
Şi suntem aşa de obosiţi de cât am fugit de adevăr…

Ni se vorbeşte despre Cale, Adevăr şi Viaţă, despre închinători adevăraţi, despre a trăi adevărul, a umbla în adevăr, a asculta de adevăr, a avea mijlocul încins cu adevărul, de a fi credincioşi adevărului şi a ne bucura de adevăr, de a cunoaşte adevărul, a ne închina în adevăr, a ne ţine de adevăr, un adevăr din adâncul inimii.
Am înţeles acum: Hristos este Adevărul; pe El L-am alungat din viaţa noastră, pe El nu-L mai iubim, pe El nu-L mai credem****entru El nu mai trăim. Iartă-ne, Doamne, şi vino, vino înapoi în noi, printre noi… Nu putem trăi fără Tine. Ajută-ne să descoperim frumuseţea adevărului, frumuseţea Ta, vrem să ne odihnim în palmele adevarului şi, oricât de dureros ar fi uneori, vrem să lăsăm adevărul să lumineze asemeni unei torţe care să nu se stingă niciodată. Doamne, învaţă-ne să iubim adevărul, să Te iubim pe Tine, să trăim pentru Tine, bucurâ****e de frumuseţea Ta.

Am înţeles. Merită să trăim pentru adevăr, pentru Tine, Doamne!This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.