yomowo.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


flori - Newest pictures
all4jesus.yomowo.com

= ADEVARUL PE FATZA =

Adevarul pe fata intr-o lume dusa cu sorcova!

Noi ca: pierdem ani şi la moarte cerşim o clipa

O fată care s-a născut oarbă, mută şi surdă a fost întrebată printr-un limbaj mai complex, dacă nu se plictiseşte. Răspunsul ei m-a răsculat împotriva-mi: ”Sa mă plictisesc când sunt atâţia care au nevoie de ajutorul meu?”.

Suntem o generaţie plicticoasa, însetată după lucruri noi, dinamice, interesante.

De starea aceasta sunt oare vinovaţi profii, prietenii, problemele, părinţii, păstorii sau Me (starea sufletului meu ariditate ridicată)?

Sunt misionari în ţările musulmane care lucrează pentru Domnul neimpotmoliti de mâinile şi piciorele tăiate pentru iubirea lor sacrificiala. Noi doară nu ne-om murdări pe Gucci şi Armani cu noroaiele de la sate. Mai bine stăm şi aşteptăm până vom avea elicopter şi Nissan 4×4, S class-uri, pentru că nu ne urcăm amu în troaca după care mirosim a ulei, cu clima stricată, unde cade uşa şi bonus mai trebuie şi împinsă from time-uri to time-suri.

Şi să poţi cânta sau predica rânjind te mai pune şi să plăteşti useru de motorină, şi în loc de 4 feluri de mâncare cum ai fost obişnuit, primeşti clisă. Şi apoi ce te mai afumi de la soba ****istorică şi te mai şi plângi că-s numai 7 sore şi un frate.

Câtă comoditate avem, soră cu îngerul căzut.

Lene-vie, vie să ne cuprindă, să ne îmbătăm de mirosul ei îmbietor şi plicticos, în ciuda aventurii provocatoare şi raplatitoare cu har.

Cică noi avem mâini, picioare, ochi, urechi, gură. Nu avem nimic, am pierdut.Am risipit totul. Pentru ce? Pentru păcate înşelătoare, urmate de goliciune, amărăciune, vinovăţie.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.